islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4447
EURO
34,7522
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

EŞCİNSELLİK TAM DA BÖYLE BİR ŞEY

EŞCİNSELLİK TAM DA BÖYLE BİR ŞEY
20 Ocak 2023 11:01
A+
A-

ABD’nin Georgia eyaletinde cinsel sapık bir çiftin,  evlat edindikleri iki erkek çocuğa cinsel istismar uyguladıkları ortaya çıkınca bu olay, ülke gündemine oturdu.

Mal varlıklarına el konulan sapıkların, suçlarından dolayı 9 yıl hapisleri isteniyor. 33 yaşındaki William Dale Zulock ve 35 yaşındaki eski bankacı Zachary Jocoby Zulock, polisin evlerinde çocuk pornosu indirdiklerine ilişkin ihbar almasının ardından gözaltına alınmıştı.

9 VE 11 YAŞINDA Kİ ÇOCUKLARI FUHUŞ ÇETESİNE PAZARLADILAR

Şu anda 9 ve 11 yaşında olan çocukları 4 yıldır istismar ettikleri ortaya çıkan sapıkların, çocukları fuhuş ve pedofili çetelerine pazarladıkları da ortaya çıktı.

Öte yandan çiftin, evlat edinme başvurusunun bir yıl gibi kısa bir sürede kabul edilmesi ise dikkatlerden kaçmaması gereken bir durum olarak nitelendirildi.

Soruşturma sürecini takip eden internet sitesi ve radyo haber servisi Townhall, çocukların cinsel istismarını belgeleyen Adli tıp raporlarına da ulaştı.

Sapkın çiftin, suçlamaları kabul ettikleri bildiriliyor.

HABER YORUM

Cinsellik insan fıtratında olan ve insanın yeme ve içme gibi ihtiyaç duyduğu, insan doğasının olmazsa olmazıdır.

Fakat insan, yaratılış kodlarını bırakıp alıcılarını şeytanın frekansına ayarlama cihetine gittiğinde, toplumda büyük sıkıntıların baş göstermesi kaçınılmaz hale gelir. Bir de insan bu sapıklıklarına “Cinsel tercih, cinsel özgürlük” gibi kılıflar uydurarak bunu meşrulaştırırsa, artık o toplumdan, yaratıcının razı olması beklenemez ve o toplum aynı Lut kavminde olduğu gibi helak olmaya mahkum olur.

LGBT sapkınlığı dayatmasına karşı çıkmak ne gericiliktir ne de çağdışılıktır. Tam tersi LGBT sapıklığına karşı çıkmak, bir onurdur ve toplum sağlığı açısından bir dik duruştur.

Dünyayı cinsiyetsizleştirme çabası içinde olanların en büyük iddiası, eşcinselliğin doğuştan olduğunu ileri sürmeleridir. Oysa yapılan son araştırmalar, böyle bir şeyin olmadığı ve olamayacağı istikametindedir.

Yıllarca Ali Rıza Demircan Hocamız, yazdığı yazılarda ve Tv Programlarında eşcinselliğin doğuştan olamayacağını haykırdı ve haykırıyor. Onun sesine kulak vermeyenler ya da vermek istemeyenler, bilim adamlarının da sesine kulak tıkayacaklardır.

Ancak biz bu konuda Prof. Dr. Sefa Saygılı hocamızın konu hakkında ki görüşlerini buraya almak ve eşcinselliğin doğuştan olmadığını tekrar vurgulamak istiyoruz.

Prof. Dr. Sefa Saygılı:

“Kimse eşcinsel doğmaz, daha sonra ortaya çıkar. Herhangi bir eşcinsellik ile ilgili hormonal farklılık yoktur, genetik farklılık yoktur, kromozomal farklılık yoktur. Bu tamamen kişinin yönelimidir. Bu normalden bir sapmadır. Normal, fıtrata uygun bir durum değildir. Yaratılışa aykırı bir durumdur. Baba yoksa, özellikle günümüzde büyük bir problem bu. Boşanmalar artıyor, anne baba evlilik olmadan gayri meşru çocuklar artıyor. Burada da çocukları %70-80 oranında anneler büyütüyor. Yani babalar yok. Eskisi gibi kardeşler de fazla değil, geleneksel aileler de yok, baba olmadığı zaman yerini alacak büyük baba dayı büyük abi gibi şeyler de yok. Şimdi insanlar apartmanlarda kutu gibi dairelerde yaşıyorlar. Bir erkek modeli göremiyor çocuk, erkek modeli göremediği için yine kimliğini annesine bakarak ona benzeterek, geliştirebiliyor. Bu da bir başka problem.”

Şaban DOĞAN

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar
  1. Hatice Şebnem Diktürk dedi ki:

    Bizim okumaya,paylaşmaya hayâ ettiğimiz sefillikler hak hukuk pazarında iyi piyasa edinmişler.
    “Dürüstlük size fazla arkadaş kazandırmaz,fakat her zaman iyi dostlar kazandırır”der ya Dostoyevski;ne diyelim insanlığa karşı dürüst olanın bu fenalığa tüm varlığı ile dur demesi lazım

    Goethe’ye göre; “Günah yasak oIduğu için acı vermez, acı verici oIduğu için yasaktır”
    Erenlere göre de günah: “Kâinatın kusursuz akışına bir bend koymaktır. Bir nehir nasıl ki bendini yıkıp parçalayacaksa, kâinatın akışı da o günaha tutunan kimseyi tarumar edecek ve önünde sürükleyecektir.”
    Günahsız bir ömür sürebilmek, günahlardan nasuh tövbeler ile arınmış olarak son nefesi verebilmek duasıyla;
    Cumanın Bereketi Üzerimize Olsun!