islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

“İSLAMOFOBİ” BATILILARIN SALDIRI SİLAHIDIR!

“İSLAMOFOBİ” BATILILARIN SALDIRI SİLAHIDIR!

Amerika ve Batı medyasını yönlendiren siyasi elitlerin ısrarla savundukları ‘İslam Düşmanlığı’nın arkasında kendi güçlerini koruma içgüdüsü vardır.

Bir önceki dönemde devlet Başkanlığı yapan ve yeniden seçilmek için canhıraş bir şekilde çalışan Trump’ın açık açık İslam’a nefret beyanatlarının yanında, görevde bulunan Biden’in İsrail’e giderek ‘Size yalnız olmadığınızı göstermek için buradayım. Çünkü ben de bir Siyonist’im’, sözleri bu insanların İslam’a ve Müslümanlara tavrını ortaya koymaktadır. Ancak, Batı halkı yavaş yavaş uyanıyor. İsrail denilen katil sürüsünün sürdürdüğü vahşete karşı Müslüman ülke halklarından daha fazla Batı halkı tepki göstermeye başladı. Newyork’ta düzenlenen ve bir milyon insanın katıldığı protesto gösterileri bunun içimizi ısıtan göstergesidir.

Ne var ki bu yeter midir? Elbette ki değil. Aynı çapta gösteriler Avrupa ülkelerinde de sürdürülmekte. Ancak yönetimlerin hepsi İsrail’ saldırganlığına kölelikten vazgeçme niyetleri yoktur. Onları böyle bir teslimiyete zorlayan sebepler nelerdir? Siyaset sosyolojisinin ortaya koyduğu gerekçe, bu yönetimlerin ülkelerinde ekonomik gücü elinde tutan Yahudi sermayesinin onları satın almış olmasına dayanmasıdır.

Dünyayı kötülük endüstrisinin acımasız saldırganlığına teslim eden bu kadrolar, kardeşliği, sevgiyi, barışı, merhameti öğütleyen ve insanı insan yapan erdemliliğe düşman olmaya devam edeceklerdir. Uyuşturucuyu, alkolü, fuhşu, hırsızlığı, faizi sektör haline getiren Batı yaşama tarzının bu çemberin içerisinden çıkması kolay kolay mümkün değildir. Çünkü varlıklarını besleyen ve geleceklerini sağlama alan bunlardır.

Karamsar böylesi tablonun bir köşesinden umut ışığı yok mu? Vardır sanırım. Bunlar hayasızca, acımasızca İslam’a ve Müslümanlara saldırırken, halkın tepkisi gelecek için ümitvar olmamıza kapı açabilir. Filistin’lilerin kahramanca direnişi hatta ölüme yürüyüşü onlarda farklı bir dikkatin uyanmasına vesile olmuş gibi gözüküyor. Son zamanlarda özellikle Amerika’da İslam’a ilginin ve camilere ziyaretlerin artması, birçok kişinin İslam’la şereflenmesi bunun bir işaretidir.

MUHSİN İLYAS SUBAŞI

MİRATHABER.COM -YOUTUBE-

YAZARIN DİĞER YAZILARINA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ 

 

ETİKETLER: ÜSTMANŞET, yazarlar