islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

KÜRESEL DÜZENE KAFA TUTAN SİYASETÇİ!

KÜRESEL DÜZENE KAFA TUTAN SİYASETÇİ!
22 Mayıs 2022 10:15
A+
A-

Savunma sanayimizde İHA ve SİHA larla tüm dünyanın dikkatlerini üzerinde çeken Selçuk Bayraktar’ın sosyal medyada bir videosuna rastladım. Videoda Selçuk Bayraktar yaptıkları dronları devletin ilgili kurumlarına kabul ettirmek için çektikleri sıkıntıları anlatıyor. Üstelik görevdeki Cumhurbaşkanının damadı olmasına rağmen ne büyük sıkıntılar çektiği çok açık! Genç yaşta birlikte çalıştığı amcasının oğlunu suikasta kurban verdiklerini emniyet genel müdürünün ağbeyi Haluk bayraktarı tutuklamaya kalkması v.b.

Şuna bakar mısınız karanlık vesayet odaklarının uşaklarından zamanın genel müdürü; Selçuk Bayraktar ın ağabeyini tutuklamaya kalkıyor… Hemde eşinin babası Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’ın iktidarında!

Ahhhhh ah milletim!

Bizler çoluk çocuğumuzla mutluluklar içerisinde günümüzü gün ederken bu devletin ve milletin ikbali ve istikbali için Recep Tayyip Erdoğan ve Onun davasını canı malı pahasına kendine vazife bilen Bayraktar ailesi bugün dünya güç dengelerini lehimize çevirmeyi başarmışlardır.

Ey CHP zihniyeti işiniz gücünüz üç kağıt boş kağıt paraların hesabını, dedikodu ve iftiralarla yiğit kahraman insan Cumhurbaşkanımızın ailesini karalayıp itibarsızlaştırmaya and içmiş gibi halinizi gördükçe şimdilik “yazıklar olsun” demekten başka laf bulamıyorum. Milletinin özgürlüğü ve devletinin güçlenmesi için küresel düzene karşı koyma yüreği ve cesareti sizde ne gezer! “Yağlı kazık” lafını duyunca korkan, “yedi kere gidip sekiz kere gelme” kolaycılığıyla devlet yönetmeyi siyaset zanneden, gafillere Selçuk Bayraktarın konuşmasını dinleyince söyleyecek söz bulamıyorum.

OY ALMANIN ZORLUKLARINI YAŞAMAYAN Recep Tayyip Erdoğan ‘I ANLAYAMAZ!

İster zengin ister fakir, ister mütefekkir, ister ne denli marifetli ve kabiliyetli bir kimse olursa olsun oy alması gereken muhtarlık gibi, milletvekilliği veya belediye başkanlığı gibi seçimli bir demokratik yarışa girmeden önce başta seçmen desteği olmak üzere o alanda bulunan etkili yetkili seviyeli seviyesiz kaliteli kalitesiz bir çok insanların engellerini aşarak seçimi kazanmanın zorluklarını yaşamayan kimse Sn. Erdogan’ı anlayamaz!

Hele birde her türlü engelleri aşarak seçilip iktidar olduktan sonra idareten değil hakkıyla yöneticilik yaparak milleti ve ülkesi için yaptığı eserler üzerinden yolsuzluk iftirasıyla idam sehpası veya ölüm suikastı riskini iliklerine kadar hissetmeyen bir kimse Muhterem Cumhurbaşkanımızı hiç anlayamaz!

İşte bu yüzden her zaman derim ki; Siyasetin çileli yollarını çiğneyerek başarılı bir siyasi hayat yaşayan insanların kolay yetişmediğini bilen Devlet Bahçeli ve Mustafa DESTİCİ gibi siyasilerin muhalefet yöntemi, bardağın dolu tarafını görüp boş tarafının da dolması için katkı sunan siyasiler olarak vatan ve millet için muteber oldukları milletimizin çoğunluğu tarafından takdir edilmektedir.

DÜNYA DİKEN ÜSTÜNDE BİZİM MUHALEFET OY DERDİNDE!

Cihan Diktatörlerinin bizim ülkemiz de dahil dünyada ki tüm ülkelere çektikleri iktisadi ve siyasi operasyonları; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milletine, devletine ve insanlığa en az zayiatla atlatma mücadelesiyle uğraşırken, bu durumun farkında olmalarına rağmen görmezcelikten gelerek ülkemizdeki sıkıntıyı lokal gibi gösterip siyasi rant peşine düşen muhalefet partilerinin yöneticileri bu millete en büyük kötülüğü yapmaktadırlar! Hâlbuki dünyanın yeni bir medeniyet çağına geçiş yaptığı bu süreçte milletimizin muhalefetten beklediği Devlet Bahçeli ve Mustafa DESTİCİ gibi bardağın dolu kısmı için takdirlerini beyan ederken boş tarafı için de önerilerini sunmalarını beklemektedir.

MAKSAT SIĞINMACILAR DEĞİL! ORTALIĞI KARMAŞA KAOS VE KAVGAYA SÜRÜKLEMEK!

Yüz yıl önce bizim topraklarımızın vatandaşları olan bugün ki sığınmacıların varlığı nedeniyle uluslararası siyaset arenasında oraları lehimize tekrar vatan toprakları olarak ilan etme şansının yüksek olduğu iki Almanya’nın birleşmesine benzer tarihi bir süreç yaşamaktayız.

Karanlık ellerin içimizdeki uzantıları eliyle iç politika malzemesi yapılarak Recep Tayyip Erdoğan ‘ı zor durumda bırakıp sığınmacıları kovdurmak isteyen malum küresel güç odakları elimizde kalan bir avuç toprağı da bölüp parçalayıp:

Burası Bizans toprakları…
Sizin vatanınız da Orta Asya… Deyip yeni bir tecrit politikasıyla bizleri de bu topraklardan sürüp Malazgirt’in öcünü alma peşinde olduklarını ah bir anlasak.

Fehmi YAĞLI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.