islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Nasır Hastanesi Top atışları ve İHA’lar ile Vuruldu.

Nasır Hastanesi Top atışları ve İHA’lar ile Vuruldu.
15 Şubat 2024 10:06
A+
A-

Katil ve Siyonist İsrail, Nasır hastanesini top atışları ve İHA’lar ile vurdu. İsrail’in  Gazze’de ki bu insanlık dışı saldırısı, Nasır Hastanesinde bir felaketin yaşanmasına sebep oldu.

İsrail Topçuları ve İHA’larla Sürdürdüğü Kuşatma: Nasır Hastanesi Yıkımın Eşiğinde

İsrail, Gazze’deki Nasır Hastanesi’ni topçu ateşi ve insansız hava araçları (İHA) ile kuşattı. Yaralı ve yerinden edilmiş Filistinlileri zorla tahliye etmeye çalışıyor. Hastane çevresinde yoğun ateş nedeniyle ölü ve yaralı sayısının ciddi boyutlara ulaştığı bildiriliyor.

Sağlık Sistemine Yönelik İsrail Saldırısı: Hastane Yönetimi Felaketi Anlatıyor

Nasır Hastanesi yönetimi, atıkların biriktiği, sağlık ekiplerinin ölüleri morga taşıyamadığı bir ortamda, İsrail’in insafsız saldırılarından dolayı hastanenin acil servisinin kanalizasyon suları altında kalmaya devam ettiğini açıkladı.  Yöneticiler, ayrıca hastanenin depolarında bulunan tıbbi malzemelere ulaşmakta güçlük yaşandığını vurguluyor.

Esir Cinayeti ve Aşağılayıcı Sözler: İsrail’in Çirkin Taktikleri Ortaya Çıktı.

İsrail askerleri, “tahliye talebini” iletmek için gönderdikleri elleri bağlı Filistinli esiri geri dönüşünde vurarak öldürdü.  Bununla beraber hastanenin dışında konuşlanan İsrail askerleri araç hoparlörlerinden “Defolun hayvan sürüsü, defolun köpekler”  gibi aşağılayıcı sözler de kullandılar.

İsrail Savunma Bakanı da daha önce Filistinliler için  benzer ifadeler kullanmış, bu durum dünya kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı.

Okul ve Hastane Yangınları: İsrail’in Saldırıları Eğitim ve Sağlık Sistemini Hedef Alıyor

Nasır Hastanesi’nin çevresindeki okulların da hedef alındığı, buna ek olarak yangınların hastanenin tıbbi cihazlarının bulunduğu depoya sıçradığı bildiriliyor. Gazze Sağlık Bakanlığı, okullardaki yangınların sağlık hizmetlerini olumsuz etkilediğini belirterek, İsrail’in eğitim ve sağlık sistemine yönelik saldırılarına dikkat çekti.

Ambargo ve Tıbbi İhmalin Bedeli: Gazze’de Yaralı Çocukların Amputasyon Hikayeleri

İsrail’in uzun yıllardır sürdürdüğü ambargo nedeniyle Gazze’deki hastanelerdeki tıbbi yetersizlikler, yaralı çocukları ampute olmaya zorluyor. El-Ehli Baptist Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar, ambargoya rağmen hayatta kalmaya çalışıyor.

HABER YORUM

Okullar, hastaneler, hiç fark etmiyor İsrail denilen katil sürüsü için…  Vuruyor ve öldürüyor… Ardın da “Defolun hayvan sürüsü, defolun köpekler” diye hakaret etmeyi de kendilerinde hak olarak görüyorlar.  Hem de kendi köpekliklerine ve hayvanlıklarına hiç bakmadan yapıyorlar bunu…

Filistinli kardeşlerimiz ise çaresiz… Dünyanın bu katliama sessiz kalması ise Filistinlilerin çaresizliğini bin kat daha arttırıyor…

Hal böyle iken, başta bizim yöneticilerimiz olmak üzere  İslam ülkeleri idarecilerinin bu katliama dur diyecek adımları atamaması, bizleri de çaresiz bırakıyor.

Gün olur devran döner amma o zamana kadar da bu körünün altından çoook sular geçer….

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.