islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

OKAN BAYÜLGEN’İN GAZZE SÖZLERİ YANKI BULDU

OKAN BAYÜLGEN’İN GAZZE SÖZLERİ YANKI BULDU
22 Aralık 2023 14:00
A+
A-

Okan Bayülgen’in “Gazze İçin Ben de Oradayım” konserindeki çağrısı sosyal medyada büyük yankı buldu. Ayrıca Bayülgen, “Yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin” diyerek Filistin’e destek çağrısında bulundu. Gecede, dünya seyircisinin duyarsızlığına dikkat çekerek sesimizi yükseltmeli, paylaşmalı ve gündemde tutmalıyız dedi. Bununla beraber “En büyük amacımız çocukları kurtarmak” vurgusu yaptı.

 

Okan Bayülgen’in Gazze için düzenlediği yardım konserindeki etkileyici konuşması büyük ilgi gördü. Bayülgen, ayrıca  Filistin‘e duyarsız kalan dünyaya seslenerek, “Sesimizi yükseltmeli, paylaşmalı ve gündemde tutmalıyız” dedi.

Okan Bayülgen’in “Yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin” ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. Gecede, dünya seyircisinin acıya kayıtsız kalışına dikkat çeken Bayülgen, çocukların hayatlarını kurtarmak için bir araya gelinmesi gerektiğini vurguladı. Konuşması, Filistin’e duyulan destek ve bilinç oluşturma amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İşte Okan Bayülgen’in o sözleri:

“Unutmamalıyız, unutturmamalıyız ve gündemden hiç düşürmemeliyiz çünkü dünya seyirci kalıyor. Bir daha söyleyelim dünya seyirci kalıyor. Nasıl kalabiliyor, nasıl olur? Dolayısıyla biz ne kadar gündemimizde tutarsak, ne kadar çok hareket edersek, ne kadar çok sesimizi yükseltirsek o kadar önemli. Tek amacımız, en büyük amacımız tabii ki çocukları kurtarmak. Sesimizi yükseltmek lazım. Paylaşmak lazım ve gündemden hiç düşürmemek lazım. Yaşasın hayat, yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin”

HABER YORUM

Gazze’de çocuklar İsrail’in bombaları altında can verirken, Mirat Haber olarak Sanatçılar ve ünlülerin olaya sessiz kalmasını eleştiren yazılar ve haberler yayınlamıştık.

Dünyada birçok sanatçının ve Hollywood yıldızının Gazze’ye ve Filistin davasına sahip çıktığını görünce “Bizim sanatçılarımız ve ünlülerimiz nerede?” diye sormuştuk.

O gün,  bu soruyu sormak hakkımızdı… Bugün ise Filistin davasını destekleyen ve gündeme getirenlere teşekkür etmek bir borç ve görevimiz…

Gazze ve Filistin’e sahip çıkan Okan Bayülgen’e, Yavuz Bingöl’e “Gazze İçin Ben de Oradayım” konserine katılarak destek veren bütün sanatçılara teşekkür ediyoruz.

 

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.