islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

PEDOFİLİ VE FUHUŞ AĞI DAVASINDA CLİNTON VE TRUMP’DA VAR

PEDOFİLİ VE FUHUŞ AĞI DAVASINDA CLİNTON VE TRUMP’DA VAR

“Epstein Davasında Şoke Edici İsimler ve Skandal Belgeler Ortaya Çıktı”

ABD‘de cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamalarıyla gözaltına alınıp ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein’ın davasında, şoke eden isimlere ve skandal belgelere ulaşıldı.

“Dünya Liderleri ve Ünlülerin İsmi Dosyada”

Dosyada, Prens Andrew, eski ABD Başkanları Bill Clinton ve Donald Trump, eski İsrail Başbakanı Ehud Barak gibi dünya liderleri ve ünlülerin adları bulunuyor. Cinsel taciz mağdurlarının isimleri güvenlik nedeniyle gizli tutuluyor.

Dosyalarda yer alan ifadelere göre, Prens Andrew’un 2001 yılında Johanna Sjoberg’i taciz ettiği iddialarıda gündemde. Sjoberg, Epstein aracılığıyla Michael Jackson ve David Copperfield gibi ünlülerle tanıştığını belirtti.

“Clinton ve Trump’ın İsimleri Dosyada Yer Almasına Rağmen…”

Dava dosyasında Bill Clinton ve Donald Trump’ın isimleri geçse de eski başkanlara suçlama yöneltilmemiş durumda. Dosyada Sjoberg’in, Bill Clinton’ı genç kadınlardan hoşlanmakla suçladığına dair iddialar da buhttps://www.youtube.com/channel/UCZv8o7YlqZdxtSxbIEkBmdglunuyor.

“Site Çöktü: İsimlerin Yayınlanması Toplumsal Çalkantı Yarattı”

Mahkeme belgelerinde geçen isimlerin yayınlanmasının ardından, bu bilgileri barındıran internet sitesi birkaç dakika içinde çöktü. Skandalın toplumsal çalkantı yaratması bekleniyor.

Epstein’ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell’ın mahkum edildiği davada, suçlamaların arkasındaki iddialar ve Maxwell’ın yardımcılığı konuşuluyor.

Ayrıca 2019’da hapishanede ölü bulunan Epstein’ın davasının süreci ve ölümü, şüpheli birçok noktayı beraberinde getiriyor.

“Virginia Giuffre’nin İddiaları ve Prens Andrew Davası”

Epstein’ın mağdurlarından Virginia Giuffre’nin açtığı davada, Prens Andrew’un taciz iddiaları yeniden gündeme geldi. Giuffre’nin iddiaları, davaya yeni bir boyut kazandırıyor. Bununla birlikte davanın sonucu ise merakla bekleniyor.

HABER YORUM

Sizi bilmiyorum ama bendenizin haberi hazırlarken midem bulandı.

Bu sapkın davada dosyada adı geçenlerin, ABD gibi kendini dünyanın jandarması sanan ülkede başkanlık yapmış olmaları, bizi şaşırtmadı. Zira İslam’ın olmadığı ve küfrün kol gezdiği her yerde bu tür sapkınlıkların olmasından daha doğal bir şey olamaz.

Gerek İsrail’in Gazze katliamı, gerek hangi ülkede olursa olsun cinsel sapkınlıklar, insanlığın insanlık noktasında tıkandığını ve yeni arayışlar içine girdiğinin en bariz örneğidir.

Toplumda cereyan eden hiçbir sapkınlık, insanın kendi eliyle hazırladığı kanun ve nizamlarla engelleyemeyeceği ve düzeltemeyeceği bir konuma gelmiş durumda. Bu tür olayların zaman zaman bizde de baş göstermesini üzüntüyle izliyoruz.

İnsan yaratılışına ve kodlarına ters bu tür sapkınlıkların önüne geçebilmenin tek yolu, İslam nizamıdır. İslami sistemdir.

Gelin şimdi bu sapkınları, ayeti kerimelerden dinleyelim:

“Onlar, hidayete karşılık sapıklığı, bağışlanmaya karşılık azabı satın almışlardır. Ateşe karşı ne kadar dayanıklıdırlar!” (Bakara 175)

“İşte bunlar, hidayete karşılık sapıklığı satın almışlardır. Fakat bu alış-verişleri bir yarar sağlamamış; hidayeti de bulmamışlardır.” (Bakara 16)

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.