islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Saadet Partisi Lideri’nden ÜMMETİMİZİN ŞEHİDİ ‘ARURİ SUİKASTİ’NE TEPKİ

Saadet Partisi Lideri’nden ÜMMETİMİZİN ŞEHİDİ ‘ARURİ SUİKASTİ’NE TEPKİ
3 Ocak 2024 14:42
A+
A-

İsrail yönetiminden İsrail’in sonunu getirecek azgınlıklara bir yenisi daha eklendi. Hamasın beyin takımından Salih el-Aruri’yi suikast düzenlendi. Salih el-Aruri şehid edildi.

Amerika’ın çok yönlü desteğine rağmen uçaklardan sivil halka bomba yağdırmaktan öte bir şey yapamayan İsrail, sahada Hamas’a karşı yenilgiye uğramanın acısıyla daha bir çılgınca atılımlara başladı.

Yapılan bu zulmün kısa, orta veya uzun vadede karşılık bulacağında şüphe yoktur. Ama Rabbimiz dilerse zalime cezayı öne de çekebilir

SİYASİLERİMİZİ TEPKİSİZLİĞİ

Siyasilerimiz beklenen tepkiyi vermediler.

Ama sağolsun Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Siyonist İsrail’in Hamas yöneticisi Salih el-Aruri’yi suikastine tepki gösterdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu X’ten paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı.

 


“Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta işgalci İsrail tarafından yapılan saldırı sonucu şehit olan Hamas Siyasi Büro Başkanı Salih El Aruri’ye Allah’tan rahmet, Filistinli kardeşlerimize sabır ve başsağlığı diliyorum. 

Cenab-ı Hakk makamlarını cennet eylesin. 

Terör devleti İsrail’in hiçbir saldırısı amacına ulaşamayacak, Filistin davasına olan inancımızı sarsamayacaktır. Dualarımız ve desteklerimiz her daim Filistinli kardeşlerimizle ve mücahitlerimizle olacaktır”.

Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki Hamas ofisine dün akşam saatlerinde insansız hava aracı ile saldır düzenlendi. Terör saldırısında Aruri’nin şehit olduğu belirtilmişti.

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.