islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5478
EURO
34,8217
ALTIN
2.431,59
BIST
9.722,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Sapık Alman ajan İslamcı rolünde

Sapık Alman ajan İslamcı rolünde
21 Eylül 2017 13:19
A+
A-

Almanya’nın iç istihbarata bakan Anayasayı Koruma Teşkilatı BfV için çalışan ve homoseksüel filmlerde rol alan bir sapık, Müslümanları teröre çekmeye çalışırken polis tarafından yakalandı. İstihbaratla ilişkisi sonucu Almanya’da bir rezalete sebep olan olayın ardından ajan, Müslümanlarla ilgili casusluk faaliyetlerini teşkilat emriyle değil hobi olarak yaptığını iddia etti.

Günlük hayatta bir yandan bankacılık yapan bir yandan da sapık filmlerde oynayan Alman, BfV tarafından maaşlı casusluk için kullanılıyordu.

İnternet üzerinden tartışma gruplarına girerek İslami eğilimi olanlarla yakınlaştığı, onlara birlikte terör eylemi yapmaya iknaya çalıştığı ve bunları buluşmaya davet ettiği ortaya çıkınca, ajan, bu buluşmaların gerçekleşmediğini ve bir terör eylemine katılmadığını belirtti.

BfV teşkilatını koruması ve kendi başına eylemi gerçekleştirdiğini söylemesi sonucunda hakim, hapis cezasını iyi hal nedeniyle erteledi.

Hafta sonlarında canı sıkıldığı için zevk olsun diye İnternet’te Müslümanlarla eğlendiğini, BfV’nin haberdar olmadığını, casusluğu başka konularda yaptığını belirten sapık Alman, ülkede sapıklığın devlet tarafından yaygın kullanımı açısından da tartışmaya neden oldu.

Ajan provokatörler, belirli fikir grupları arasına girip onları aşırı eylemlere çekmek ve böylece halkta korku oluşturup devletin otoritesini artırmak için kullanılan uzman ajanlar.

İstihbarat servisleri, cinsel ilişkileri şantaj ve bilgi sızdırmak için eski çağlardan bu yana kullansa da devletler tarafından homoseksüelliğin yaygınlaştırılarak taktik bir araç olarak kullanımının yakın dönemlerde yaygınlık kazandığı belirtiliyor.

Geçtiğimiz yıl da ABD’nin Orlando kentinde sapık barda DAEŞ adına katliam yapan Afgan Müslüman’ın homoseksüellerle iç içe olduğu ortaya çıkmış, istihbarat servisleri tarafından kullanılan zihin kontrollü bir ajan olduğu sorgulanmıştı.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.