islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA YÖNELİK SALDIRIYI PKK ÜSTLENDİ

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA YÖNELİK SALDIRIYI PKK ÜSTLENDİ
2 Ekim 2023 10:18
A+
A-

İçişleri Bakanlığına yönelik gerçekleştirilen saldırıyı PKK üstlendi.

Saldırı konusunda “”nu adres gösteren PKK, bu saldırıyı “büyük ve tarihi bir eylem” olarak niteledi ve  saldırganları tebrik etti!

Açıklamada saldırının “Rojhat Zilan” ve “Erdal Şahin” kod adlı üyeler tarafından gerçekleştirildiği bilgisine de  yer verildi.

Ayrıca bu eylemin geçtiğimiz gün Diyarbakır’da öldürülen “Axin Muş” kod adlı Hülya Demirer için yapıldığı belirtildi.

HABER YORUM

Mirat Haber olarak, terör belasının her türlüsünü lanetliyor, hangi şekilde ve formatta olursa olsun teröre sahip çıkma girişiminde olanları da kınıyoruz. Bu alçakça saldırı neticesinde, yaralanan Polis memurlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin birlik ve beraberliğine kast eden düşmanlarımız ortada iken, bu terör olayını PKK denilen terör örgütü üstlenmişken, Sosyal medya üzerinden, ırkçılık damarları çatlamışçasına bu saldırıyı,  mültecilerin  üzerine yıkmak gibi saçma sapan bir düşünceyi  yaymaya çalışanları da kınıyor, devletimizin yetkili organlarını bu konuda göreve çağırıyoruz.

40 Yıldır terör belasına düçar olan ülkem ve ülkemiz insanına da geçmiş olsun dileklerimizi sunmak istiyoruz.

MİRATHABER.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.