islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

SİYONİSTLER ARTIK TÜRKİYE HEDEFLERİNİ GİZLEMİYOR

SİYONİSTLER ARTIK TÜRKİYE HEDEFLERİNİ GİZLEMİYOR
6 Aralık 2023 10:15
A+
A-

Siyonistler, artık Türkiye hedeflerini gizlemiyorlar. Her gün, bir ya da birkaç haham çıkıp, “Vaad edilmiş topraklar” hülyalarını dile getirerek,  bu toprakların içinde Anadolu topraklarının da olduğunu, Türklerin de Siyonistlerin canlarını sıktığını açıkça söylüyorlar.

 

HABER YORUM

Siyonist Yahudilerin, “Vaat edilmiş topraklar” emellerini ve Türkiye üzerinde kurguladıkları oyunları, Rahmetli Necmettin Erbakan hocamız çokça dile getirirdi. Bunları dile getirirken bazı siyasiler, köşe yazarları ve basın mensupları, Erbakan Hocayı istihza eder, bu söylediklerinin aslı astarı yok minvalinden mesajlar verirlerdi. Bunu özellikle sol görüşlü gazeteciler yaparlar, akıllarınca da tabanlarına mesaj verirlerdi.

Gün oldu devran döndü, Erbakan hocamızın söylediklerinin alay edilecek şeyler olmadığı, tam tersine önemle ciddiye alınacak şeyler olduğu ortaya çıkıverdi. Yukarıda ki videoda hahamın söyledikleri, yıllar öncesinde Erbakan hocanın söylediklerinin aynısı…

O dönemde, Erbakan Hoca  Kudüs ve Filistin dedikçe, birileri  Siyonistlerden yana tavır koyuyor, Hoca, tarihi belgeler ile “Vaad edilmiş topraklar” meselesini deşifre ettikçe yine o birileri, adeta  çıldırıyordu.

Daha sonra o birilerinin mason derneklerine üye olduklarını, bu dernekler vasıtasıyla Siyonizm‘e hizmet ettiklerini öğrendi kamuoyu.

Bugün dahi baktığımızda hala, “Filistin bizim meselemiz değil” diyerek, Siyonistlere destek verenlerin olduğunu, Hamas’ın kendi topraklarını savunan bir oluşum olduğunu unutturmak istercesine “Hamas terör örgütüdür” diyen siyasileri esefle izliyor, ülkemiz adına da üzülüyor ve endişe ediyoruz.

Biz çok iyi biliyoruz ki, Gazze’de ki bir köpek ya da bir kedi bile, gözünü kin, nefret ve kan bürümüş bir Siyonistten daha değerli ve kıymetlidir.

 

MİRATHABER.COM

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.