islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

GAZZE ÖLÜRKEN KONUŞMAKTAN BAŞKA HİÇBİR ŞEY YAPMADINIZ

GAZZE ÖLÜRKEN KONUŞMAKTAN BAŞKA HİÇBİR ŞEY YAPMADINIZ
17 Ocak 2024 09:30
A+
A-

İşgalci siyonistler, abd ve ab’yi arkalarına alarak, yüz gündür Gazze’yi bombalıyor. “Adeta değil”, bizzat soykırım yapıyor. Dünyanın geri kalan devletlerini bir kenara bırakarak, 57 İslam ülkesinin (!) iktidarları, Türkiye de dahil olmak üzere, sadece seyrediyor. Arap Devletlerinin devlet ricali ise, korkaklığın ötesinde, zalim işgalci Siyonist ve abd ile işbirliği içinde, Gazze’nin ölümünü seyrediyor.

Türkiye devleti, işgalci siyonist ile ticaretin arttığına dair iddiaları yalanlıyor, fakat ticaretin kesildiğini söylemiyor. Yani işgalci siyonist israil ile al gülüm – ver gülüm yine devam ediyor. Hem de “terörist” bir devletle. Devletin en tepesindeki ricalde, durmadan işgalci siyoniste lanet okuyor. “Netenyahu hesap verecek” diye durmadan sesini yükseltiyor. Acaba sorun Netenyahu denen kefere mi? Yoksa bizzat işgalci siyonistin varlığı mı?

Neden sürekli Netenyahu’ya lanet okuyorsunuz da, işgalci siyonistin varlığı sorgulanmıyorsunuz? Yetmiş yıldır süren soykırım, zulüm, katliamlar yapılırken, işgalci siyonistlerin başında her daim Netenyahu denen kefere mi vardı? Neden devlet ricalinden hiç kimse işgalci siyonistin gayrimeşru olduğunu dile getirmiyor? İşgalci siyoniste kimin ne borcu var da, sesini çıkaramıyor? Netenyahu denen kefere gittiğinde, Filistin’de her şey düzelecek mi? Sürekli “İki devletli çözüm” dayatması ne anlama geliyor?

Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanı, katliamların başladığı zamanlarda bir laf etmişti: “Batının İsrail’e borcu olabilir, ama bizim yok” diye. Acaba borcunuz yok mu? Acaba halkı Müslüman, devleti laik-seküler olan devletler içinde, zalim işgalci siyoniste borcu olmayan var mı?

Sizin borcunu yoksa bu ticaret nedir? Kardeşleriniz gözlerinizin önünde soykırıma uğrarken abd üsleri, İncirlik hava üssü, radar üsleri neden açık? Sizin borcunuz yoksa işgalci siyonist israile dava açmak, Hıristiyan bir devlet olan Güney Afrika’dan önce en çok size yakışmaz mıydı?

Her mikrofon gördüğünüzde, “İsrail yargılanacak, hesap verecek” diye laf ediyorsunuz. Neden işgalci siyoniste uluslararası alanda dava açıp yargılatmıyorsunuz? Açılan davaya neden devlet olarak taraf olmuyorsunuz? İşgalci siyonistle siyasi ve iktisadi ilişkilerinizi kesebilir misiniz? Madem zalim, katil, işgalci israile bir borcunuz yok, katledilen, soykırıma maruz kalan çocuklar, kadınlar, Müslüman kardeşleriniz için yapılması gereken neyse yapın.

Siz değil miydiniz, “Kudüs kırmızıçizgimizdir” diyenler? Kırmızıçizgisi Kudüs olanlar, işgalci siyonistin necis postalları altında Kudüs’ü çiğnetir mi? Bindört yüz yıldır Cuma Namazı kılınan Mecid-i Aksa’da, yüz gündür Cuma namazı kılınmasını engelleyen zalim, katil işgalci siyonistle ilişkileriniz nasıl devam edebiliyor?

Gazze’deki mazlum mustazaflar, çocuklar ve kadınlar, zalimlerle savaşan mücahitler ölecek de, sizler sağ mı kalacaksınız? Unutmayın, sultan Süleyman’a bile yar olmadı bu dünya. Hiçbir gerekçe, daha dünyaya gözlerini bile açamadan katledilen çocukların, yavrusunu rahminde taşıdıktan sonra, bir de kucağında kabre taşıyan anaların, susuzluktan yağmur oluğundan akan suyu içmek zorunda kalanların katledilmesine meşruiyet sağlayamaz.

Ziya Paşanın lafı ne güzel ifade ediyor olup biteni: “  “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.” Konuşmaktan başka hiçbir şey yapmadınız. Hala da yapmıyorsunuz.

YAKUP DÖĞER 

YAZARIN DİĞER YAZILARINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

Yorumlar
  1. Galip Koç dedi ki:

    Duygularımıza tercüman olduğunuz teşekkürler. Allah razı olsun.

    1. Yakup Döğer dedi ki:

      Amin kardeşim, Allah cümlemizden razı olsun.